House built on a hillside under a canopy of shade trees



House in the woods

This modern house, located in a densely populated area of ​​Blackpool, on Waiheke Island, New Zealand has a monolithic and geometrically clear. The purpose of Glamuzina Paterson Architects project was to build a beautiful house on a hill in Baumkronnen thicker than cuddling near the natural contours of the land.

Idyllic house on the slope

Architecture

The house is on a hill and adapts to terrain elevation on. When it was built mainly in metal and wood were used. Window systems black aluminum metal siding and are available for a contemporary look. The entrance is shaded by trees and faces the steep hill. entrance porch leads to a winding path. Two wooden bridges follow the contour lines are separated by steps.

Modern house on the hill with metal facades

House built on a hillside under a canopy of shade trees




The house with floor hinausragendem is partially embedded in the back of the line behind the slope of course - the south wall is a protective structure, and helps to anchor the new building. This gives the impression that Blackpool house and its surroundings are in an intense relationship.

With open entry to the house porch

House built on a hillside under a canopy of shade trees

The use of glass favors including communication between the inside and outside - hence creating a sense of visual lightness is given despite the huge external metal finish. The lounge is spacious in design and generous. Double High ceilings enhance the feeling of openness, but the house also offers enough privacy.

Welcoming the entry

House built on a hillside under a canopy of shade trees

The house was built on a slope Glamuzina Paterson Architects on a tight budget. The walls, floors and ceilings are covered with recycled wood Totara.

Built contemporary house on a hill

House built on a hillside under a canopy of shade trees

The dining room and kitchen are located on the lower level and open through a large sliding glass window to the landscape. Upstairs is the master bedroom with bathroom. Also available in vertical mezzanine library and a comfortable seating area to do so.

Living room with double height ceiling

House built on a hillside under a canopy of shade trees

The interior design cleverly combines modern minimalism with a traditionalem decor and the result is a home practice, very warm and comfortable, the explicit swaying between architecture and topography. Blackpool House has total floor area of ​​81 square meters.

Cozy kitchen

House built on a hillside under a canopy of shade trees

The house creates a smooth transition to the natural environment

House built on a hillside under a canopy of shade trees

Idyllic lifestyle

House built on a hillside under a canopy of shade trees

Open living

House built on a hillside under a canopy of shade trees

Mazzanin Library

House built on a hillside under a canopy of shade trees

Bedroom Wall

House built on a hillside under a canopy of shade trees

House Blackpool views

House built on a hillside under a canopy of shade trees







Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>