Glass house back – Renewal Project AR Design Studio



House renovation

We present Clifton Road Home - a very interesting house with the glass AR Architecture Design Studio has designed this unusual dwelling house in the middle of Winchester, England .. The facade of the house is spectacular realtiv in the best sense of the term, but compared to the rear.

Renovated house with glass walls - Clifton Road House

Architecture



Modern building with glass walls looking really exist since 1860 and covers 4 floors. Originally the site of a comfortable balcony with metal railing and is now back at home with a glass wall that gives a striking visual effect. The fully glazed let enough light through.

Glass house back impressed with its simple elegance

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio






The renovation project by AR Design Studio was completed in September 2011. The goal of the project was to build through the integration of an extension of glass in the living room to enjoy the breathtaking views of the city can share with the architects. Additional storage space was created so. Although very narrow, glass house in Winchester offers maximum comfort.

Building with glass fronts - Before and after photos

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio


The ground floor is open plan and has a kitchen and living room with modern equipment. The interior design was created by AR Design Studio in minimalist style. The rooms have floor-to-ceiling white or nautral. The individual wood elements offer more comfort and warmth in the living room.

The house offers a magnificent view

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Dominant neutral shades of white or damage the simplicity and elegance of the room

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

The kitchen is modern and executed in white

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Dining room with recessed spotlights and wooden chairs

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Interior of modern house with glass

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Comfortable seating in black

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Stairs with metal railings

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

The interior design of Clifton Road House

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

House for a modern look

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Clifton Road Hous floor system

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Side View - Clifton dwelling house

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio

Glass house back - Renewal Project AR Design Studio










Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>