Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept




Architecture



Controlled by a famous goldsmith and Solicitor General in London, the team of architects Fraher Architects with the restructuring and Wohnzimmerweiterung his house must be addressed. Difficult terrain must be designed to allow the optimal use of outdoor spaces. With the first extension of the existing life not only gained more space, but also the comfort of life in the garden has been greatly increased.

Jewel Box by Fraher Architects - Home Extension of aesthetics

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept


The project of 2015 had the difficult task of giving new historic building in the center of life Colebrook Row, architectural elements must be maintained. Extending contemporary house has been connected with the smooth context. Structures 3-inspired jewelry were added to the overall picture. Scottish larch wood paneling sustainable in combination with excellent insulation provides warmth here and gives the house a modern twist.

This building is full of charm

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept






Jewelry box with sloping roofs are characterized by their ecological aspect - the water is passed through a specially designed discharge in the rainwater tank and reused. Green roofs are designed to provide additional habitat for species of wild plants.

Jewel Box in Islington, London

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept


Protected with a clear vision of the show was held outdoors. In addition to the extension of the house, the house with its unique atmosphere has been renewed. Exterior and interior wood and concrete to determine the effect of total space. Designer furniture and lighting look skulpturellem provide a visual tension.

Project to renovate a terraced house

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept


The inner garden between the houses hidden row provides a comfortable place to retreat and relax, away from the noise of the street. The office is also located on this level.

From there, you enter the courtyard garden

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

The culture of the house is a lovely cozy place in a relaxed atmosphere.

lighting design and beautifully designed roof, creating a visual tension

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Here, too, a large dining table place

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

House Extension by Fraher Architects

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

The culture of terraced house with the context

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Photo: Andy Matthews

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept

Jewel Box in the extension of the London house with eco environmental concept







Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>